Proteinkladdkaka

Proteinkladdkaka

Proteinkladdkaka är alltid gott! Här är ett recept på en supergod och kladdig kladdkaka med hög proteinhalt och låg på fett / kolhydrater.
Perfekta tillskottet vid fikapausen eller som efterrätt helt enkelt.
Toppad med valnötter passar denna kladdkaka till alla tillfällen!

Gör så här

1.Sätt ugnen på 180C.
2. Vispa ägg, stevia och guarkärnmjöl i ca 1 minut med elvisp och rör sedan ner kesellan.
3. Blanda proteinpulver, kakao och bakpulver i en skål och rör ner de torra ingredienserna i äggsmeten.
4. Häll smeten i en lämplig form.
5. Placera formen i ugnen i 12 minuter och ta därefter ut den och låt kakan svalna.
6. Toppa med valnötter eller valfri topping.

Server och njut!

Ingredienser

  • 110g, 2st ägg
  • 100g kesella
  • 50g chokladprotein (Core Whey Protein)
  • 5g, 1 tsk kakao (sockerfri)
  • 2 tsk stevia
  • 1 tsk guarkärnmjöl
  • 1/3 tsk bakpulver
  • Topping valfri (Detta recept är med Valnötter).